Google Analytics: hangalapú navigációt hoznak létre

0
266

Ha kérdés merül fel a weboldal vagy az alkalmazás adataival kapcsolatban, hamarosan már közvetlenül is meg lehet kérdezni az Analyticst.

A Google Analytics egy olyan szolgáltatást fejleszt, aminek segítségével nem kell kattintással lekérdezni az adatokat, csupán megkérdezni a rendszertől. A fejlesztést Annissa Alusi termékmenedzser mutatta be, melynek során a feltett kérdésekre az Analytics néhány másodperc után válaszolta a megfelelő adatok megmutatásával.

Az Analytics hangvezérlése asztali és mobil eszközön is elérhető lesz, hogy a felhasználók bármikor lekérdezhessék ilyen formában az adatokat. A cél, hogy egyszerűen elérhető felület legyen mindenki számára.

Jelenleg csak angol nyelven érhető el a fejlesztés, és az úgynevezett Analytics Intelligence szolgáltatás részét képezi, mely arra szolgál, hogy az ügyfelek jobban megértsék a Google Analytics adatait.

A fejlesztésen a Google három éve dolgozik, és az alapja az a rendszer, melyet az Android-ban és a keresésben is használnak.

Ha érdeklődsz a Google Analytics után, gyere el a Google Groundra augusztus 22-én, ahol alapozó szinten megismerkedhetsz az alkalmazás használatával, előnyeivel! További részletek és jelentkezés itt! >> http://adwordsblog.hu/rendezveny/alapozo-analytics-workshop-8/

Kommentek

comments

MEGOSZTÁS
Előző cikkNyári kedvezményünk!
Következő cikkA közösségi média sötét oldala
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.