Snapchat: fontos frissítések jelentek meg

0
391

A Snapchat frissítése számos új módszert kínál a pillanatképek személyre szabásához, mivel új kreatív eszközök jelentek meg a napokban az alkalmazásban.

A legújabb Snapchat frissítésnek köszönhetően három újdonság is megjelent az alkalmazásban: az animált hátterek, a hangeffektek és a linkek csatolása a felvételek készítésekor.

A hátterek egy kicsit olyanok, mint a Snapchat geofilterei, de ahelyett, hogy felülbírálnák a rajzot a kép tetején, animált hátterek készíthetőek a snap-ekhez. A felhasználók kiválaszthatják, milyen hátteret szeretnének a kép mögé, amelyet a cég nap mint nap frissít majd új háttérfalra.

A hangeffektek lehetővé teszik, hogy lencsék nélkül adjanak a felhasználók effekteket a videóikhoz. Hamarosan az is elérhető lesz, hogy miután elkészült a videó, a hangszóró ikon megérintésévél megtekintsék és módosítsák a hangokat.

Igazán nagy újdonság, hogy a felhasználók linkeket tehetnek a képekhez és videókhoz, amely leginkább marketing szempontból jelent majd nagy változást, mivel az alkalmazásban eddig nem volt lehetőség kattintható link használatára.

A Snapchat most megjelent újdonságai a kreatív oldalakat érintik, illetve a 166 millió aktív felhasználó harmadik fél közötti kommunikációjára fókuszálnak.

Kommentek

comments

MEGOSZTÁS
Előző cikkFacebook: indítják a Messenger hirdetéseket
Következő cikkRosszak a Messenger hirdetések?
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.